Termes i condicions

Última actualització: 26 de Febrer de 2024

Si us plau, llegeix atentament aquests termes i condicions d'ús ("Termes", "Termes i Condicions") abans d'utilitzar wordlecatala.cat (d'ara endavant, "el Lloc", "nosaltres", "nostre").

El teu accés i ús del Lloc està condicionat a la teva acceptació i compliment d'aquests Termes. Aquests Termes s'apliquen a tots els visitants, usuaris i altres persones que accedeixin o utilitzin el Lloc.

En accedir o utilitzar el Lloc, acceptes estar subjecte a aquests Termes. Si no estàs d'acord amb alguna part dels termes, llavors no has d'accedir al Lloc.

Contingut
El contingut del Lloc és únicament per a fins informatius i d'entreteniment. Ens reservem el dret de modificar, substituir o eliminar qualsevol part del contingut en qualsevol moment i per qualsevol motiu sense previ avís.

Propietat Intel·lectual
Tot el contingut del Lloc, incloent-hi però no limitat a text, gràfics, logotips, imatges i programari, està protegit per les lleis de propietat intel·lectual. No pots reproduir, distribuir, modificar o utilitzar el contingut per a fins comercials sense el nostre consentiment previ per escrit.

Enllaços a Tercers
El Lloc pot contenir enllaços a llocs web de tercers que no són propietat ni estan controlats per nosaltres. No tenim cap control ni assumim responsabilitat pel contingut, polítiques de privadesa o pràctiques de cap lloc web de tercers.

Limitació de Responsabilitat
En la màxima mesura permesa per la llei aplicable, nosaltres i els nostres afiliats no serem responsables de cap dany directe, indirecte, incidental, especial o consequent que sorgeixi de l'ús o la impossibilitat d'utilitzar el Lloc.

Canvis en els Termes
Ens reservem el dret de modificar aquests Termes en qualsevol moment i per qualsevol raó. Se t'avisarà de qualsevol canvi mitjançant la publicació dels nous Termes en aquesta pàgina.

Contacte
Si tens alguna pregunta sobre aquests Termes, posa't en contacte amb nosaltres a través de [email protected]

En utilitzar aquest Lloc, acceptes aquests Termes i Condicions.